Ystävyyspyhäkoulu

Ystävyys on sitä, että välitetään ja pidetään toisistamme huolta. Haluaisiko teidän pyhäkoulunne olla ystävänä Kalumpangin pyhäkoululaisille? 

Ystävyyspyhäkouluna saatte indonesialaisen pyhäkoulun rukouskortin ja he teidän. Ystävyyspyhäkoulu on lähetystyötä ja mahdollisuus oppia erilaisuudesta, ystävyydestä ja toisesta kulttuurista. Järjestämme teille rukouskortin, joka muistuttaa rukoilemaan indonesialaislasten puolesta. Tärkein elementti on se, että muistetaan toisiamme puolin ja toisin rukouksin. Muu yhteydenpito voidaan sopia pyhäkoulujen kanssa yksittäin.

Tilaamalla maksuttoman pyhispaketin eli lasten lähetys- ja globaalikasvatusmateriaalin pääset lasten kanssa helposti lähestymään aihetta. Tämän materiaalin kuvien ja kertomusten avulla pääsette myös kosketuksiin sen kanssa, minkälaista on pienen pyhäkoululaisen arki kaukana täältä Suomesta. Pakettia voit hyödyntää sellaisenaan tai vaikkapa käyttää vain osia siitä.

Tule ystävyyspyhäkouluksi, se on tapa tehdä lähetystyötä. Täyttämällä tämän lomakkeen lähetämme sinulle rukouskortin, maksuttoman pyhispaketin ja lisäämme sinut Sanalla sanoen -digiviestimme tilaajaksi.

Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.

Kuva: Ari Vitikainen