Lähetys- ja globaalikasvatus

Lähetys- ja globaalikasvatuksen materiaali lapsityöhön: kerhoihin, pyhäkouluun ja leireille.


Lähetys- ja globaalikasvatuksen materiaali eli pyhispaketti koostuu neljästä oppitunnista, joihin kaikkiin on suunniteltu erilaisia aktiviteetteja, lauluja ja opetukset. Aiheina ovat raamatunkäännöstyö, jokainen on arvokas, lähimmäisen rakkaus ja antaminen – kaikki tähtäävät siihen, että lapsi ymmärtää sekä voivansa olla jo nyt monin eri tavoin mukana lähetystyössä että elämme hyvin moninaisessa maailmassa.

Meille järjestönä on tärkeää pitää erityisesti esillä kiellistä ja kulttuurillista rikkautta, sen vaikutuksia ja raamatunkäännöstyön merkitystä yhteisöille, joten tämä teema näkyy myös materiaalissa. Jos haluat tutustua tarkemmin raamatunkäännöstyöhön, käy rohkeasti nettisivuillammeLyhyesti sanottuna raamatunkäännöstyössä on kyse siitä, ettei kukaan jäisi kielensä ja kulttuurinsa takia Jumalan valtakunnan ulkopuolelle.

Tämän opetuspaketin avulla pyrimme tuomaan lähetystyötä ymmärrettäväksi lapsille. Jokainen meistä voi tehdä lähetystyötä. Itse asiassa meidät kaikki on kutsuttu lähetystyöhön.

Kädenojennuksena teille tarjoamme lisäksi mahdollisuutta ystävyyspyhäkouluun.